COBB Grill

Product was successfully added to your shopping cart.

RESERVDELAR

Välj din COBB-modell nedan för att se vilka reservdelar som passar till den. Även om COBB-grillen ärr framställd i kvalitetsmaterial som kännetecknas av stor slitstyrka och lång livstid, kan det vid regelbunden användning av grillen vid en viss tidpunkt bli nödvändigt med byte av enskilda delar. Det är lyckligtvis något som både är enkelt att skaffa och byta! Här i kategorin kan du bl.a. finna gummifötter, plåtar och gasregulatorer och mycket annat till din COBB-grill.

Köp reservdelar på Gare

Reservdelar

Fallande ordning

   

3 Item(s)

 1. Cobb Premier Easy to go

  Även om den superbekväma PREMIER EASY TO GO väger nästan ingenting och har utrymme, kan du fortfarande hitta massor av tillbehör och reservdelar till din grill.

  Här i webbshopen kan du bl.a. finna en ny bas till din EASY TO GO och om gummifötterna som säkerställer att basen är fast, är på väg att bli uttjänta, finns det också lösningar på det problemet: De kan nämligen enkelt bytas ut, och du kan självklart också köpa dem just här.

  Köp reservdelar till "Cobb Premier Easy to go" på GARE

 2. COBB Supreme

  Vår tungviktsmodell COBB SUPREME har 80% större kapacitet än PREMIER-modellerna och är till skillnad från de andra modellerna oval. Det betyder också att reservdelar som passar till de två PREMIER-modellerna inte kan användas till din SUPREME-grill. Det är därför viktigt att du väljer de rätta reservdelarna till din modell.

  Nedan hittar du en rad komponenter för din COBB SUPREME, till exempel handtag för locket om de gamla behöver bytas ut eller nya gummifötter och avståndsstycken tillföras till basen.

  Köp reservdelar till "COBB Supreme" på GARE

 3. Cobb Premier Gas

  Eftersom PREMIER GAS har samma storlek som PREMIER EASY TO GO, passar alla PREMIER-tillbehör till bägge modeller – och även flera av reservdelarna passar till både gas- och kol-modellen.

  COBB PREMIER GAS använder gastuber med butan/propan-blandning och med gängor, och du kan köpa gastuber här på webbshopen, liksom du också hittar bl.a. gasregulatorer samt bas, innerskål och ben som är utvecklade speciellt till gasmodellen.

  Köp reservdelar till "Cobb Premier Gas" på GARE

Fallande ordning

   

3 Item(s)