COBB Grill

Product was successfully added to your shopping cart.

GRILLAR

Föredrar du en traditionell grill med kol – eller föredrar du gas? Oavsett vilken metod du föredrar har vi en grill till dig. Vi har till och med en som är tillräckligt stor för att ni ska bjuda grannarna att grilla. Oavsett vilken modell du väljer får du en grill som är både säker, transportabel och som ger ett effektivt utnyttjande värmen, så att tillagningstiden förkortas. Smaken? Det är helt upp till dig!

Grillar

Stigande ordning

   

4 Item(s)

 1. Cobb Premier Gas Deluxe

  Modellen är superekonomisk och kan grilla i ungefär tre timmar på en enda gasbehållare. Samma storlek som Premier-grillen, vilket innebär att du kan använda alla dina tillbehör till Premier-grillen på den här modellen.

 2. Cobb Premier+

  Ikoner

  Premier+ er det nyeste medlem af COBB-familien. Den er bygget op omkring de velkendte COBB-principper, men har fået tilført en masse plusser i form af nye og forbedrede egenskaber.

  Alt PREMIER-tilbehør passer også til PREMIER+. Men herudover har vi til Premier+ designet et nyt låg, som giver mere luftindtag og bedre cirkulation, så grillens kernetemperatur kan blive op til 70 grader varmere end i vores øvrige briket-griller.

  Grillen kommer med låg, ny Premier+ griddle samt stegeriste

  Vi har bl.a. forbedret håndtaget, så det både er nemmere at arbejde med og koldere at røre ved. Og så har Premier+ fået en inderskål med aftageligt brændkammer, som gør rengøring af grillen nemmere. Med grillen følger desuden en stegerist med høj kant, så kødet bliver, hvor det skal.

  Ligesom de øvrige COBB-griller er Premier+ også nem at tage med på tur. Den vejer nemlig kun 4,2 kilo, og så passer den i praktiske Premier-taske.

 3. Cobb Supreme

  Samma grill, men större! Cobb Supreme är oval till skillnad från många traditionella familjegrillar som är runda eller fyrkantiga och tar ganska stor plats. Den ovala formen gör den lätt att förvara, och den är inte för stor som bordsgrill även om den

 4. Cobb Premier Air Deluxe

  Vill du kunna reglera temperaturen på din COBB under tillagning? Det kan du göra med COBB Premier Air Deluxe, som har en unik ventil i sitt lock. Genom att nästintill stänga hålen i luftreglaget kan du sänka temperaturen när du använder en Cobble Stone.

  Premier Air Deluxe har alla fördelar som Premier +, och med det nya locket – som ger mer luftintag och bättre cirkulation – kan grillens kärntemperatur bli upp till 70 grader varmare än i våra andra brikettgrillar.

  Fler fördelar:
  Förbränningskammaren är avtagbar för enklare rengöring
  Brikettkorgen är mer robust och håller därför längre
  Samtliga PREMIER-tillbehör passar även PREMIER Air Deluxe

  Precis som övriga COBB-grillar är Premier Air Deluxe också lätt att ta med på resan eller dagsutflykten. Den väger nämligen bara 4,2 kilo och passar perfekt i en praktisk Premier-väska.

Stigande ordning

   

4 Item(s)