COBB Grill
0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

GRILLAR

Föredrar du en traditionell grill med kol – eller föredrar du gas? Oavsett vilken metod du föredrar har vi en grill till dig. Vi har till och med en som är tillräckligt stor för att ni ska bjuda grannarna att grilla. Oavsett vilken modell du väljer får du en grill som är både säker, transportabel och som ger ett effektivt utnyttjande värmen, så att tillagningstiden förkortas. Smaken? Det är helt upp till dig!

Grillar

Stigande ordning

   

3 Item(s)

 1. Cobb Supreme

  Samma grill, men större! Cobb Supreme är oval till skillnad från många traditionella familjegrillar som är runda eller fyrkantiga och tar ganska stor plats. Den ovala formen gör den lätt att förvara, och den är inte för stor som bordsgrill även om den

  2 590,00 SEK
 2. Cobb Premier Gas

  Modellen är superekonomisk och kan grilla i ungefär tre timmar på en enda gasbehållare. Samma storlek som Premier-grillen, vilket innebär att du kan använda alla dina tillbehör till Premier-grillen på den här modellen.

  2 295,00 SEK
 3. Cobb Easy to go

  Behändig modell – väger endast 3,5 kg och är bara 17,5 cm hög. Grillen är klar på några minuter med hjälp av Cobbs egna briketter och kan enkelt användas till matlagning för upp till 6 personer.

  Grillplattan på denna modell är försedd med en non

  1 100,00 SEK
Stigande ordning

   

3 Item(s)