COBB Grill
0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

TILLBEHÖR

En COBB-grill är inte bara en grill – med de rätta tillbehören är det ingen underdrift att kalla den för världens minsta och mest effektiva utekök. Bland de ursprungliga COBB-tillbehören finner du både åtskilliga lösningar som gör tillagningen enklare och som får maten att smaka ännu bättre, och praktisk utrustning som gör det enkelt både att rengöra och att transportera din grill.

Tillbehör

Fallande ordning

   

Items 1 to 10 of 29 total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Cobb Premier Pizzasten

  Nyhed:

  Praktisk Pizzasten som sikre en sprød pizzabund, når du laver pizza på din Cobb Grill. Brug Pizzastenen i din stegerist, så opnår du det bedste resultat.

  258,00 SEK
 2. Cobb Grillplåt

  Används i kombination med stekgallret för indirekt stekning. Används även för grillning, stekning och bakning. Fettet rinner ned i skåran, så att du slipper rök och lågor.

  299,00 SEK
 3. Cobb Lockhöjare

  Med kycklinghållare. Nu rymmer grillen ännu större bitar kött samt ölburkskycklingen.

  260,00 SEK
 4. Cobb Skärbräda Ø 33,5

  Skärbrädan är tillverkad i bambu som är ett hygieniskt och miljövänligt material. Locket från grillen passar i skåran Ø33,5 cm.

  230,00 SEK
 5. Cobb Grillroaster

  Ger hög värme och rekommenderas till biffar och korvar. Grillroastern är tillverkad i aluminium som ger den bästa värmefördelningen.

  399,00 SEK
 6. Cobb Sautépanna (wok)

  Används för gryträtter, soppor, musslor, pytt i panna eller kanske spröda popcorn. Sautépannan är tillverkad i rostfritt stål av hög kvalitet med inkapslad aluminiumbotten.

  440,86 SEK
 7. Cobb Panna

  Används för bakverk, stekta ägg, omeletter och spröd pizza. Pannan är tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål med inkapslad aluminiumbotten.

  459,00 SEK
 8. Cobb Högt stekgaller

  Används med locket till indirekt stekning av större bitar kött samt marinerat kött. Nu med hög kant så att köttet inte faller ner.

 9. Cobb Supreme Skärbräda

  Skärbrädan är tillverkad i bambu som är ett hygieniskt och miljövänligt material. Locket från grillen passar i skåran.

  395,00 SEK
 10. Cobb Bärväska

  Med denna väska kan du enkelt transportera och förvara din Cobb. Den har utformats så att den rymmer både Cobb-grillen och allt tillbehör.

Fallande ordning

   

Items 1 to 10 of 29 total

 1. 1
 2. 2
 3. 3